ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Актуальні теми
Гурт «ТІК» 31 жовтня з концертом в Одесі: «Затанцюємо й дамо драйву разом що є сили!»
11:16 / 28.10.2023
«Затанцюємо й дамо драйву разом що є сили!»

Легендарний гурт «ТІК» у вівторок виступить в Одесі у межах великого туру Україною на підтримку ЗСУ, аби запалити шаленим драйвом, неймовірними новими і улюбленими хітами всіх і кожного.

Концерт в Одесі пройде 31 жовтня о 19.00 у філармонії.

«кацапи, а чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?!» — вогняний суперхіт цього літа гучно заспіваємо разом всією залою.

І, звісно, щодуху запалимо під безсмертні бестселери гурту: «Олені», «Вчителька», «Сірожине пірожине», «Апрєль», «Не цілуй», «Свєта», «Алкоголізм», «Альо-на», «Біла хмара, чорна хмара»,«Люби ти Україну» та інші хіти.

Там, де «ТІК» — завжди незабутньо!

Мільйони глядачів люблять «ТІК» за особливий драйв на кожному концерті, шанують за щирість у кожній пісні та обожнюють за безмежну харизму, патріотизм, почуття гумору й круту українську музику, під яку важко всидіти на місці.

У червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені і, презентувавши новий розривний альбом, розпочав нову сторінку своєї творчості.

Зараз Віктор Бронюк і «ТІК» вирушили у великий тур Україною, аби потішити глядачів довгоочікуваними зустрічами і яскравими емоціями.

«Ми шалено скучили за концертами і кожним містом! Приготували чимало музичних сюрпризів для всіх шанувальників, які протягом 18 років були із нами, слухали і співали, танцювали і запалювали, раділи і сумували, не стримуючи щирих емоцій під наші пісні. Писали і пишемо їх з любов’ю до України і кожного, — відзначає фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк. — До зустрічі, рідні! Затанцюємо, поспіваємо й дамо драйву разом що є сили! Чекаємо всіх на концерті «ТІК»!»

Маючи незмінну патріотичну позицію, Віктор Бронюк і гурт «ТІК» із 2014 року займаються волонтерством і постійно виступають з концертами для воїнів на передовій.

Всі концерти нового туру «ТІК» також проходять на підтримку ЗСУ.

Гурт планує зібрати потужну суму і придбати автівки для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас.

Одесити і гості міста, не пропустіть у вівторок, 31 жовтня, о 19.00 у філармонії концерт гурту «ТІК».

Найяскравіші емоції переповнюватимуть всіх!

Квитки на концерт (від 250 грн) можна придбати за цим посиланням https://odessa.karabas.com/ua/tik-67/order/


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код:
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Коментар: *

© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.019
Перейти на повну версію сайту