ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Актуальні теми
Енергетики ДТЕК Одеські електромережі повернули світло для 398 родин, що залишилися без електропостачання після обстрілів
10:27 / 12.03.2024
Енергетики ДТЕК Одеські електромережі повернули світло для 398 родин, що залишилися без електропостачання після обстрілів

11 березня ДТЕК повернув світло у домівки 398 родин Одещини, які були знеструмлені через бойові дії. Енергетики ДТЕК Одеські електромережі відновлюють зруйновані ворогом лінії та електрообладнання, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета − забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

В ніч на 11 березня Одещина зазнала чергового обстрілу з боку ворога. Внаслідок атаки було пошкоджено об'єкти електромереж ДТЕК Одеські електромережі та знеструмлено 398 родин.

Енергетики ДТЕК відразу приступили до аварійно-відновлюваних робіт щойно отримали дозвіл ЗСУ та ДСНС. Станом на 17:00 11 березня всі родини зі світлом.

В цілому від початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК Одеські електромережі відновили електропостачання для понад 118 тисяч клієнтів, що були знеструмлені через ворожі обстріли.

Нагадаємо, якщо у вас раптом зникне світло, причиною може бути аварія на внутрішньобудинкових або наших розподільчих мережах.

Щоб повідомити про аварію, вам потрібно перевірити на нашому сайті чи вже не зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, повідомте нам про відсутність світла у зручний спосіб:

• у приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі;

• у розділі «Відсутня електроенергія?» на нашому сайті;

• за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

ДОВІДКА Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор в енергетичний сектор України. Компанії Групи ДТЕК займаються видобутком вугілля та природного газу, виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародному ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій. Відповідно до Нової Стратегії 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG. Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року. У компанії працює майже 60 тис. співробітників. З початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 800 млн гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу. Компанія безкоштовно забезпечила електроенергією військових, лікарні та об єкти критичної інфраструктури в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях на майже 350 млн гривень. Група ДТЕК відновила електропостачання для майже 7 мільйонів споживачів у регіонах, постраждалих від бойових дій росії. 100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код:
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Коментар: *

© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту