ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Актуальні теми  >  Житлово-комунальне господарство
Сервіс для юридичних осіб: працюйте з договором на розподіл з ДТЕК Одеські електромережі онлайн
10:44 / 22.02.2024
Сервіс для юридичних осіб: працюйте з договором на розподіл з ДТЕК Одеські електромережі онлайн

ДТЕК Одеські електромережі запустив для юридичних клієнтів новий сервіс – Договір онлайн. Щоб укласти чи змінити договір з розподілу електроенергії, більше не потрібно ходити до центрів обслуговування клієнтів. Це можна зробити дистанційно на сайті ДТЕК Одеські електромережі. Компанія створює всі умови, щоб українським підприємцям було зручно та легко працювати.

Через Договір онлайн на сайті ДТЕК Одеські електромережі власник бізнесу або представник комунального підприємства може дистанційно укласти, переукласти, внести зміни або розірвати договір з компанією у зручний для нього час. Весь процес можна відслідковувати просто зі свого смартфону: від надання документів до отримання електронної версії готового договору.

«Ми цінуємо та поважаємо час наших клієнтів і постійно працюємо над тим, щоб всі послуги вони могли отримати швидко та дистанційно. Тому запустили для юросіб сервіс Договір онлайн. Тепер клієнт, не виходячи зі свого офісу, зможе вирішити питання щодо зміни власника приміщення, зміни реквізитів, врегулювати договірні відносини щодо діючих об’єктів тощо. В онлайн-кабінеті відображатимуться всі звернення, а про ключові етапи їх розгляду ми будемо сповіщати додатково. Навіть, щоб підписати документи, не потрібно нічого роздруковувати чи кудись їхати – у нас доступний електронний цифровий підпис», – прокоментував генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.

Переходьте в сервіс на головній сторінці сайту ДТЕК Одеські електромережі. Оберіть в анкеті «Юридичний клієнт» – далі ми підкажемо, які документи потрібно завантажити, і повідомимо, якщо знадобляться додаткові дані. Ми будемо спілкуватися безпосередньо в сервісі, вам не потрібно додатково дзвонити, писати чи їхати до наших фахівців.


ДОВІДКА Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор в енергетичний сектор України. Компанії Групи ДТЕК займаються видобутком вугілля та природного газу, виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародному ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій. Відповідно до Нової Стратегії 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG. Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року. У компанії працює майже 60 тис. співробітників. З початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 800 млн гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу. Компанія безкоштовно забезпечила електроенергією військових, лікарні та об’єкти критичної інфраструктури в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях на майже 350 млн гривень. Група ДТЕК відновила електропостачання для майже 7 мільйонів споживачів у регіонах, постраждалих від бойових дій росії. 100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код:
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Коментар: *

© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту