![]() |
|
![]() |
![]() |
При застуді дуже важливо приділяти особливу увагу тому, що ви їсте. Адже їжа під час хвороби повинна стимулювати імунну систему, підвищувати захисні сили організму.
Скажімо, можна скласти таке-ось антигрипозне меню за правилом п’яти порцій рослинно-вітамінної дієти: український борщ з часником або цибулею, заправлений дрібно посіченою свіжою зеленню; морква, терта з яблуками; квашена капуста з печеною картоплею; сухофрукти з горіхами; напій із шипшини.
А ще можна пити чай з чорносливом замість тістечка, їсти редьку з медом, салат з червоного буряка, заправлений хроном, чи зважитися на бутерброд з подрібнених горіхів навпіл з часником, заправлених сметаною або майонезом.
![]() Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2025 S&A design team / 0.006Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |