ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
ПРОТИЗАСТУДНЕ МЕНЮ
06.02.2016 / Газета: Чорноморські новини / № 12(21689) / Тираж: 8525

При застуді дуже важливо приділяти особливу увагу тому, що ви їсте. Адже їжа під час хвороби повинна стимулювати імунну систему, підвищувати захисні сили організму.

Скажімо, можна скласти таке-ось антигрипозне меню за правилом п’яти порцій рослинно-вітамінної дієти: український борщ з часником або цибулею, заправлений дрібно посіченою свіжою зеленню; морква, терта з яблуками; квашена капуста з печеною картоплею; сухофрукти з горіхами; напій із шипшини.

А ще можна пити чай з чорносливом замість тістечка, їсти редьку з медом, салат з червоного буряка, заправлений хроном, чи зважитися на бутерброд з подрібнених горіхів навпіл з часником, заправлених сметаною або майонезом.

Автор: -


© 2005—2025 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2025 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту