ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
З початку року в Центрi обслуговування платникiв податкiв Малиновського району надано вже майже 2 тисячi адмiнiстративних послуг
23.02.2018 / Газета: Порто-франко / № 6(1399) / Тираж: 22000

«Загалом з початку року фахiвцями Центру обслуговування платникiв податкiв ДПI у Малиновському районi м. Одеси ГУ ДФС в Одеськiй областi надано 13770 адмiнiстративних, консультацiйних, iнформацiйних послуг, що майже на чверть бiльше минулорiчного показника», — розповiв начальник ДПI у Малиновському районi м. Одеси ГУ ДФС в Одеськiй областi Петро Олiйник.

«Надання якiсних адмiнiстративних, консультацiйних, iнформацiйних послуг, впровадження прогресивних методiв i форм обслуговування та створення сприятливих умов для платникiв податкiв ε прiоритетними завданнями у дiяльностi ДПI у Малиновському районi мiста Одеси», — зазначив Петро Олiйник.

Центр обслуговування платникiв надаε громадянам та представникам бiзнесу 17 видiв безкоштовних адмiнiстративних послуг. Крiм цього, для громадян та платникiв податкiв надаються такi послуги, як прийом податковоï звiтностi та вхiдноï кореспонденцiï, надання усних консультацiй, тощо.

З початку 2018 року фахiвцями ДПI у Малиновському районi м. Одеси ГУ ДФС в Одеськiй областi в Центрi обслуговування платникiв надано 1820 адмiнiстративних послуг.

Лiдером з наданням послуг ε послуга з видачi картки платника податкiв та внесення до паспорта громадянина Украïни даних про реεстрацiйний номер облiковоï картки платника податкiв з Державного реεстру фiзичних осiб — платникiв податкiв. Зазначену послугу отримали 468 громадян.

Друге та третε мiсце за популярнiстю займають послуги з реεстрацiï розрахункових книжок — 285 та з реεстрацiï книги облiку доходiв та книги облiку доходiв i витрат платникам εдиного податку — 242.

«Активними вiдвiдувачами Центру обслуговування ε пiдприεмцi, що застосовують спрощену систему оподаткування, — майже 186 осiб звернулися для реεстрацiï платника εдиного податку i 227 для надання витягу з реεстру платникiв εдиного податку», — зауважив начальник iнспекцiï.

Нагадуεмо, що наш Центр обслуговування платникiв розташований за адресою: м. Одеса-65098, вул. Стовпова, 17, перший поверх, тел. (048) 721-21-97.

Також повiдомляεмо, що за цiεю же адресою, у примiщеннi ЦОП знаходиться Акредитований центр сертифiкацiï ключiв ДФС в Одеськiй областi, де пiдприεмства, установи i органiзацiï усiх форм власностi, а також фiзичнi особи мають можливiсть отримати посиленi сертифiкати вiдкритих ключiв. Телефон для довiдок: (048) 717-33-92.

ДПI у Малиновському районi м. Одеси ГУ ДФС в Одеськiй областi.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту