ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Змагалися депутати-спортсмени
19.05.2018 / Газета: Одесские известия / № 38(5062) / Тираж: 18937

Перші місця з настільного тенісу серед жінок та з шахів серед чоловіків, третя сходинка п’єдесталу з шашок серед жінок та четверте місце з міні-футболу – такі результати збірної команди Великомихайлівського району в обласній спартакіаді серед депутатів усіх рівнів.

Змагання відбулися в смт. Овідіополь в місцевому Палаці спорту ім. В.І.Дукова.

Великомихайлівщину представляла збірна команда депутатів районної ради, Великомихайлівської ОТГ, сільські голови та старости на чолі з головою районної ради Катериною Лаптієнко.

– Змагання проходили з п’яти видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки, – поділилася враженнями К.Лаптієнко. – Емоції просто зашкалювали, дух перехоплювало, неймовірна гордість за депутатів-спортсменів полонила серця. Ось саме на таких спортивних майданчиках депутати всіх рівнів і повинні демонструвати справжню боротьбу: відкриту, чесну, особисту і командну, та головне – абсолютно неполітичну.

Голова районної ради подякувала кожному, хто долучився до спортивної депутатської родини Великомихайлівщини, всім, хто продемонстрував силу духу, волю до перемоги, високу культуру гри, толерантність і патріотизм. А за всебічну підтримку та організацію поїздки команда району висловила вдячність народному депутатові України Олександру Семеновичу Пресману.

Автор: Олена Харченко


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту