ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Олексій Гончаренко: Відремонтована дорога Кодима-Балта — одна з найважливіших артерій Одеської області
03.08.2018 / Газета: Вісті Кодимщини / № 31(10694) / Тираж: 3670

Народний депутат України Олексій Гончаренко проінспектував відремонтовану дорогу Кодима-Балта. Також він зустрівся з мешканцями села Івашків Кодимського району, аби обговорити їх нагальні проблеми.

- Я дуже задоволений результатами проведеного ремонту. Розвиток інфраструктури нашого регіону — це інвестиції, оперативні медичні послуги та, головне, комфорт людей, які тут мешкають! Дорога Кодима-Балта — одна з найважливіших артерій Одеської області. Її якісний ремонт-результат продуктивної спільної роботи Верховної І Ради, Кабінету Міністрів та керівництва Одеської області, — підкреслив Олексій І Гончаренко.

Ремонт дороги Кодима-Балта завершився на початку 2018 року. Гроші на роботи були залучені з надходжень від митного експерименту.

- Усі економічно успішні країни починають саме з ремонту доріг. Відремонтований автошлях Кодима-Балта — це важливий фундамент, який лягає в основу розвитку усього регіону, — зазначив Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, окрім того, що Олексій Гончаренко є секретарем Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядуваня, він також представляє Україну у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Автор: Анатолій Безбородько


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту