Напередодні Різдвяних свят у парку Шевченка біля сцени «Черепашка» пройшло свято «Варимо кутю», організоване Одеським вищим професійним училищем морського туристичного сервісу за підтримки міського департаменту культури і туризму.
Як розповіла заступник директора училища з виробництва Людмила Городечна, учні під керівництвом викладачів приготували 2500 порцій куті та 200 літрів узвару, на що пішло 50 кілограмів пшениці, 20 кілограмів цукру, 5 кілограмів горіхів, маку та інших інгредієнтів.
Були тут всі 12 традиційних для українського Святвечора страв, а також смачні «пряникові будиночки», які викликали особливий інтерес у дітей і дорослих. А ще учні та викладачі підготували тематичну концертну програму, з якою виступили на сцені «Черепашки».
© 2005—2025 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2025 S&A design team / 0.004Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |