ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
«Олімпієць» стане кращим
09.02.2019 / Газета: Одесские известия / № 11(5134) / Тираж: 18937

Завершено черговий етап ремонтних робіт у комунальному закладі «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць».

«Насамперед заклад потребує цілковитої заміни покрівлі, — зауважив директор закладу Андрій Кравченко. — Поки дозволяли погодні умови, було демонтовано старі конструкції та проведено теплоізоляцію однієї із секцій даху. З покращенням погоди всі зовнішні роботи буде продовжено». Всередині спортшколи майже завершено встановлення системи кондиціювання та вентиляції приміщень, яка забезпечить комфортний та економічний обігрів, охолодження та обмін повітря спортивної арени та адміністративних приміщень. Слід зазначити, що ця система є енергоефективною, вона дасть можливість відмовитися від централізованого теплопостачання, підтримувати оптимальну температуру в залежності від пори року. Окрім цього, обласну раду попросили посприяти у відновлені легкоатлетичних доріжок у закладі та їх приведенні до європейських стандартів, що надасть можливість проводити тут чемпіонати України та міжнародні змагання. Андрій Кравченко також зазначив, що тренування зараз проходять у плановому режимі, тут займаються спортсмени з легкої атлетики СДЮШОР, «Динамо» та «Інваспорт»

Голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський неодноразово зазначав, що, аби зберегти СК «Олімпієць», потрібен комплексний підхід, із залученням зусиль органів влади усіх рівнів. Адже Одещина вже має позитивний досвід відновлення своєї головної спортивної арени – Палацу спорту.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту