ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Не тільки обмін компліментами
09.02.2019 / Газета: Одесские известия / № 11(5134) / Тираж: 18937

Відбулася перша офіційна зустріч голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського з новопризначеним Генеральним консулом Грецької Республіки в місті Одеса Алексіосом Маріо­сом Ліберопулосом. На зуст­річі була присутня начальник управління з питань економіки, бюджету, інвестицій та міжнародного співробітництва апарату обласної ради Ірена Надем’янова.

Анатолій Урбанський привітав пана Ліберопулоса з призначенням на відповідальну дипломатичну посаду, побажав успішної та злагодженої роботи й висловив сподівання щодо подальшої ефективної та плідної співпраці на міжрегіональному рівні на користь спільних інтересів України та Греції.

У свою чергу пан Алексіос Маріос Ліберопулос щиро подякував за привітання та підкреслив, що взаємна повага, довіра та співробітництво між двома державами відповідають інтересам України і Греції та сприяють зміцненню двосторонніх відносин.

Сторони також зобов’язалися й надалі дотримуватись умов Меморандумів щодо співпраці між Одеською обласною радою та губернаторствами областей Сере, Драми і Салоніки, що діють з 2008 року та висловили сподівання щодо нових перспектив двосторонньої співпраці у різних галузях. Також учасники двосторонньої зустрічі підкреслили важливість Меморандуму про взаєморозуміння, підписаного у листопаді 2017 року між Одеською обласною радою та Афінською державною компанією з водозабезпечення та каналізації «EYDAP». Обговорили проведення спільної конференції 15 лютого 2019 року, програмою якої передбачено презентацію й надання грецькою стороною техніко-економічних висновків досліджень систем водозабезпечення та водовідведення чотирьох міст Одеської області для подальшої розробки проектів із будівництва очисних споруд в регіоні.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту