ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
«Прийди, весно, прийди красна»
16.03.2019 / Газета: Одесские известия / № 20(5143) / Тираж: 18937

Таку назву мало свято, організоване керівниками району до дня 8 березня.

Із самого ранку на центральній площі Захарівки загудів веселий ярмарок. Місцеві і приїжджі підприємці пропонували покупцям свіже м’ясо і рибу, мед і яйця, ковбасні, хлібобулочні, кондитерські вироби, борошно, різні овочі і фрукти, а також сувеніри та квіти до 8 Березня. При цьому ціни на продукти були трохи нижчими, ніж зазвичай.

Поруч на площі жителів району розважали аматори установ культури із Захарівки, Первомайського, Перехрестового та ін. Люди веселилися під знайомі пісні і підспівували разом з артистами.

Працівники Будинку дитячої та юнацької творчості організували ігри та конкурси для маленьких відвідувачів ярмарку.

Опівдні в районному Будинку культури відбулися урочистості на честь жіночого свята. Прекрасну половину людства привітали голова райдержадміністрації Олексій Осійчук і голова районної ради В’ячеслав Думитрашко. Вони вручили жінкам кілька грамот від Одеської обласної ради та кілька десятків відзнак за сумлінну працю – від районного керівництва.

Привітали жінок зі сцени народний депутат Олександр Пресман і депутат Одеської обласної ради Микита Кузькевич, які спеціально завітали до Захарівки, щоб сказати чимало гарних слів жіноцтву району з нагоди 8 Березня.

Серед запрошених у залі були матері загиблого в АТО жителя Захарівки Олександра Орлика і військовополоненого моряка Юрія Будзила. Керівники району привітали жінок з 8 Березня, подякували за відважних синів і вручили їм подарунки та квіти. До привітань цих мужніх матерів також приєднався військовий комісар району Олександр Дем’янов і працівник військкомату Олег Миндра.

Після закінчення урочистих заходів відбувся святковий концерт. Але він був незвичайним. Народний депутат Олександр Пресман разом з депутатом обласної ради Микитою Кузькевичем влаштували справжній сюрприз для жінок – виступ популярного одеського гурту «JAM BAND», який надзвичайно сподобався присутнім. Бурхливі овації, підспівування, радісні посмішки – усе це говорило про те, що свято вийшло на славу!

Автор: Олена Харченко


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту