ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Вшанували героїв спортивного року
13.04.2019 / Газета: Одесские известия / № 26(5149) / Тираж: 18937

– Ви – наша гордість і майбутнє. Лиманщині є ким і чим пишатися, — сказав, підбиваючи підсумки спортивного 2018 року голова РДА Василь Приймак.

Місцева райдержадміністрація спільно з депутатським корпусом районної ради активно підтримують та розвивають фізкультуру і спорт. Першим кроком в цьому напрямку була реконструкція в 2017 році спортивно-оздоровчого комплексу в Доброславі. Торік побудували 5 міні-футбольних полів. Днями відкрили багатофункціональний спортивний майданчик в Курісовому, найближчим часом завершиться будівництво аналогічного спортивного об’єкту в Сербці. На черзі – Нові Біляри, Олександрівка та Фонтанка. Також будуються міні-футбольні поля зі штучним покриттям в Доброславі, Першотравневому та Кремидівці. В перспективі – зведення нового критого спортивного комплексу з басейном у Визирці.

На святкуванні почесними грамотами та грошовими преміями відзначили кращих спортсменів, які домоглися вагомих здобутків на турнірах різних рівнів. Не оминули увагою їхніх наставників, фахівців фізичної культури та спорту, а також ветеранів, котрі виховали не одне покоління уславлених спортсменів.

Також відзначалося, що Доброславська ДЮСШ за підсумками роботи 2018 року отримала срібло в обласному рейтингу з олімпійських видів спорту.

Автор: Віктор Логвинюк


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту