ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Шановні мешканці Одещини!
22.08.2019 / Газета: Вечерняя Одесса / № 95-96(10795-10796) / Тираж: 10407

Щороку напередодні Дня Незалежності України ми вшановуємо одну із головних національних святинь — Державний прапор України.

Під час історичних звершень синьо-жовтий стяг ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені одвічні прагнення наших предків до миру, праці та незалежності рідної землі.

Тож під нашим прапором ми повинні жити і працювати так, щоб наступні покоління українців пишалися досягненнями своїх батьків та дідів.

Прийміть вітання з 28-ю річницею незалежності України!

24 серпня 1991 року українці довели всьому світу, що вони є суверенною самодостатньою нацією, яка залишила пострадянське минуле та обрала демократичний вектор розвитку. За цією датою — тисячолітня історія, піднесення та розчарування, тернистий шлях до незалежності. І попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну державу, втіливши у життя мрію багатьох поколінь.

Нехай сьогоднішнє свято вселяє гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні. Наша мужня, сильна і духовно багата нація зможе вистояти в усіх випробуваннях — ми переможемо!

Нехай у нашому спільному домі панує мир і злагода!

Автор: Керівництво Одеської обласної ради


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту