ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
ЦІНА НАШОГО МИРНОГО ЖИТТЯ
20.02.2021 / Газета: Чорноморські новини / № 12-13(22231-22232) / Тираж: 8525

ГЕРОЯМ — ВІЧНА СЛАВА!

У понеділок, 15 лютого, в Кілії провели в останню земну дорогу сина України, який віддав за її цілісність і незалежність найдорожче — життя, Владислава Лященка.

«Сьогодні місто Кілія у жалобі. Сьогодні Кілійщина оплакує свого земляка. На війні загинув наш боєць, наш захисник, наш Герой. На війні, яка забирає життя наших синів, чоловіків, батьків. Ніякими словами не вгамувати біль цих втрат! Ми схиляємо голови в жалобі за Героєм, який віддав своє життя за мир і незалежність України, за мир у кожному нашому домі. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя», — йдеться у повідомленні-співчутті на сайті Кілійської райдержадміністрації.

«Війна триває... Дуже важко писати такі повідомлення, особливо тоді, коли лише декілька днів тому ми поховали двох наших побратимів. Але, на жаль, війна знов обірвала ще одне життя. Тому із болем повідомляємо, що вчора ми втратили нашого побратима. Владислав Лященко, 1996 року народження, загинув увечері 11 лютого внаслідок ворожого кулеметного вогню під час переміщення на взводному опорному пункті. Висловлюємо щирі співчуття родині Владислава та помстимося за кожного нашого воїна, які ціною власного життя оберігають мирне небо для кожного українця. Спочивай із миром, Владе», — написали побратими Героя із 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу, що дислокується на Одещині.

З початку нинішнього, 2021-го року, Україна вже втратила 11 своїх захисників. Таке ось «просто перестать стрелять»…

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту