ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Берегти традиції, допомогати фронту
09.11.2023 / Газета: Вечерняя Одесса / № 89-90(11329-11330) / Тираж: 10407

Співає Катерина Скорба, вона навчається в Одеському театрально-художньому фаховому коледжі і є солісткою хору «Перлини Одеси», у складі якого виходить на сцену Оперного театру

Такі завдання поставив перед собою Всесвітній клуб одеситів відразу після початку повномасштабного вторгнення російських фашистів на нашу землю. У минулий понеділок клубу виповнилося 33 роки, з цієї нагоди відбулося урочисте зібрання.

У своєму привітальному слові директор ВКО Григорій Барац нагадав, що три роки тому, напередодні тридцятиліття клубу завершив свій земний шлях незмінний президент ВКО, незамінний друг та вчитель Михайло Михайлович Жванецький. Світла пам’ять про нього жива, а ідеї великого земляка продовжують надихати на активну роботу, якою він міг би бути задоволений. Так, у галереї та концертному залі клубу щотижня проводяться благодійні заходи, збори від яких йдуть на підтримку воїнам ЗСУ. Цього року взяли старт два нові проєкти: «Джаз-клуб ВКО» та «Всесвітній клуб юних одеситів». Відновлений випуск газети «Всесвітні одеські новини», відкрита нова філія ВКО в Нью-Йорку.

З нагоди дня народження клубу відбувся святковий концерт, у якому взяли участь відомі піаністи Сергій Терентьев і Олексій Петухов; Борис Барський порадував віршованими мініатюрами, з привітанням виступив директор департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради Іван Ліптуга. Але справжньою родзинкою свята став виступ керівника Всесвітнього клубу юних одеситів Єлизавети Скорби, яка виконала гімн нашого міста, «Пісню про Одесу», у власному перекладі на українську. Скористуйтесь технологією доповненої реальності і подивиться, як це чудово вийшло!

Автор: Олег Суслов


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту