ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
У Пересипському районі — нове дитяче відділення травматології
14.12.2023 / Газета: Вечерняя Одесса / № 99-100(11339-11340) / Тираж: 10407

У Пересипському районі в дитячій міській клінічній лікарні № 3 відкрито нове відділення невідкладної, екстреної та травматологічної допомоги, інформує прес-служба міськради.

«Насправді, це дуже знакова подія. У густонаселеному Пересипському районі проживає найбільша кількість дітей. Цей район здебільшого обирають і переселенці з дітьми. І дуже важливо, що тут нарешті з’явилася дитяча травматологія», — сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Уперше в Пересипському районі організована хірургічна та травматологічна служба для дітей у режимі 24/7. Нове відділення оснащене сучасним устаткуванням: апаратурою ШВЛ, ендоскопічною стійкою, відеоларингоскопом, хірургічним рентгенапаратом (С-дуга), монітором пацієнта з функцією електроенцефалографії, стаціонарним і мобільним УЗД-обладнанням.

У відділенні обладнано сучасну лабораторію, яка забезпечує широкий перелік клінічних і біохімічних досліджень. Палати оснащені багатофункціональними ліжками з автоматичним керуванням.

Медичну допомогу дітям надають мультидисциплінарні команди фахівців з різних спеціальностей. У разі необхідності проводяться консиліуми з провідними лікарями України за допомогою телемедичних технологій.

Забезпеченість лабораторною, функціональною та рентгенологічною діагностикою дозволяє скоротити до мінімуму час обстеження пацієнтів і вчасно надати кваліфіковану допомогу.

«Я бажаю усім нашим діткам ніколи не знати, що таке лікарні. Але у разі потреби наші фахівці з сучасним обладнанням та у нових умовах готові надати високопрофесійну медичну допомогу», — зазначив Геннадій Труханов.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту