ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Григорій Діденко: «Я вірю в силу України та в нашу здатність подолати всі труднощі»
28.12.2023 / Газета: Вечерняя Одесса / № 103-104(11343-11344) / Тираж: 10407

У продовж року представники від «Слуги народу» Одещини проводили системну роботу в районах і громадах області. Не став винятком і грудень. Так, відбулася зустріч із депутатами місцевих рад Березівського району Одеської області на тему «Обговорення та презентація плану дій щодо вирішення проблем місцевого значення. Відновлення житла та зміцнення громад: підсумки та досягнення 2023 року».

Захід відбувся за участі керівника Одеської обласної організації політичної партії «Слуга народу», очільника Одеської обласної ради Григорія Діденка, народного депутата України від «Слуги народу» Степана Чернявського, голів громад і депутатів місцевих рад від «Слуги народу», керівників органів місцевого самоврядування, прихильників партії, проактивної молоді.

Зустріч пройшла в конструктивному діалозі. Оскільки Березівський район є переважно аграрним, то виступ народного депутата України, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Степана Чернявського на тему «Аграрна Одещина в умовах війни» був вкрай актуальним та інформативним.

Також під час спілкування було виділено час на запитання та відповіді з інших важливих питань, зокрема, щодо воєнної проблематики, з якою стикаються громади. Деякі з питань очільник Одеської обласної ради від «Слуги народу» Григорій Діденко взяв під особистий контроль.

— Місцеве самоврядування — це фундамент нашої держави, — відмітив Григорій Діденко. — Саме тут вирішуються найважливіші питання, які стосуються кожного жителя регіону. Впевнений, що ми разом зможемо подолати всі труднощі та зробити Одещину ще кращою.

— Зараз депутати від громад вирішують дуже багато питань, які стосуються життєдіяльності громад, — додав Степан Чернявський. — При цьому є можливості для розвитку, про які далеко не всі знають. Тому рухаймося разом!

Учасники зустрічі змогли порушити актуальні теми й отримати відповіді на запитання, обмінятися думками і ухвалити рішення.

Також відбулася зустріч на цю ж тему і з депутатами від «Слуги народу» місцевих рад Білгород-Дністровського району Одеської області.

Захід відбувся за участі представників «Слуги народу» — Григорія Діденка, членів політради організації, народних депутатів України та депутатів Одеської обласної ради, а також керівників органів місцевого самоврядування, прихильників партії активної молоді.

Під час зустрічі учасники спілкування обмінялися думками з актуальних питань. Людям на місцях дуже потрібно відчувати, що їх чує місцева та обласна влада. Адже багато проблем можна вирішити на регіональному рівні. Саме над цим працюють депутати місцевих рад від «Слуги народу».

І зустріч у Южненській міській територіальній громаді мала на меті вирішити конкретні питання, які надходили безпосередньо від громадян. Особливу увагу було приділено молоді. Учасники зустрічі в Южненській міській територіальній громаді обговорили багато напрямів, які спрямовані на розвиток патріотизму, заохочення молоді до спорту, організації молодіжного дозвілля.

— Я вірю в силу України та в нашу здатність подолати всі труднощі, — зазначив керівник Одеської обласної організації політичної партії «Слуга народу», очільник Одеської обласної ради Григорій Діденко. — Наша команда працює злагоджено, аби знати про потреби громад та вчасно на них реагувати в межах повноважень. Дякую однодумцям за підтримку. Разом — переможемо! Усе буде Україна!

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту