ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Зв'язок
«Зброя Перемоги»: в Одесі пройшло погашення нової марки від «Укрпошти»
17:06 / 06.12.2022

ОДЕСА, 06 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко разом з Міністром у справах ветеранів України Юлією Лапутіною взяли участь у церемонії погашення нової поштової марки.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, разом з Міністром у справах ветеранів України Юлією Лапутіною, взяли участь у спецпогашенні штемпелем «Перший день» нових поштових марок «Зброя Перемоги», які «Укрпошта» презентує до Дня Збройних Сил України. Автори випуску – художники-графіки Сергій та Олександр Харуки. Тираж маркового аркуша – 200 000 примірників.

«Наша армія заслуговує на повагу і поштова марка «Зброя Перемоги» — це символічна подяка нашим Збройним Силам України за їх стійкість, міць та відвагу, які доводять усьому світу, що гідно Україна бореться з окупантами і ми обов’язково переможе. Символічно, що погашення відбувається саме 6 грудня, і ми маємо за честь приєднатися до вшанування українських захисників. Переконаний, що нові марки стануть не тільки витвором мистецтва для філателістів, а й потужною інформаційною підтримкою Збройних Сил України» — сказав Максим Марченко.

Марковий аркуш «Зброя Перемоги» складається з 6 поштових марок зі зразками військового озброєння української армії: «Вільха» — реактивна система залпового вогню, «Нептун» – протикорабельний ракетний комплекс наземного базування з протикорабельними крилатими ракетами; «Стугна-П» – переносний протитанковий ракетний комплекс; «Байрактар ТБ2» – безпілотний літальний апарат турецького виробництва з великою тривалістю польоту; FGM-148 «Джавелін» – переносний протитанковий ракетний комплекс та «M142 Хаймарс» – високомобільна артилерійська ракетна система.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту