ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В Шабо готовы к «обогреву» виноградников, если морозы усилятся
13:41 / 19.01.2021
Бизнес

ОДЕССА, 19 ЯНВАРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO рассказало о методах обезопасивания своих виноградников в зимний период.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.

В сообщении предприятия сказано:

Виноградники, як немовлята, потребують постійної уваги та турботи. Особливо взимку, коли природа може у будь-який момент здивувати неочікуваними погодними сюрпризами.

Наші виноградарі та технологи уважно відстежують температурні коливання й у будь-який момент готові стати на захист наших дорогоцінних виноградників.

Якщо температурні прогнози метеорологів стосовно морозів більше 20 градусів та вітрів справдяться, ми застосуємо старовинну французьку технологію «обігріву» винограду — задимлення.

Задля цього біля полів, що не захищені від вітру «стіною» з дерев, ми розклали купки виноградної лози. За необхідності тліюча лоза створить димову «ковдру» та допоможе запобігти негативному впливу комбінації мороз+вітер.

Щиро сподіваємось, що крайні заходи застосовувати не доведеться, проте щосекунди тримаємо руку на пульсі та переглядаємо відому стрічку «Прогулянка у хмарах» з Кіану Рівзом.

До речі, вона ідеально пасує до вечора вівторка та келиха улюбленого SHABO.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту