ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
SHABO представило срібного медаліста одного з найпрестижніших міжнародних дегустаційних конкурсів
13:15 / 02.08.2022

ОДЕСА, 02 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO презентує своє вино Grande Reserve Шардоне-Совіньйон Блан, яке отримало для України срібло на найвпливовішому конкурсі виноробів Decanter World Wine Awards.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Скуштувати не просто пляшку найкращого українського. А відчути на смак вино, яке отримало визнання у світі. І разом з тим скуштувати цілу історію обраності.

Наше Grande Reserve Шардоне-Совіньйон Блан у 2021 році отримало для України срібло на найвпливовішому дегустаційному конкурсі Decanter World Wine Awards.

Уявіть, майже рік тому… Лондон, і навіть без туману😊 розпал найгарячішого сезону літа – температура стовпчика в середньому у ці дні майже 20 градусів тепла. Кажуть, що зранку обіцяли невеликий дощ, та його не було – але ж то таке, традиційне лондонське😏 І ось одна з наймасштабніших подій світу вина: 170 винних світових експертів, майже два тижні сліпих дегустацій, 18 000 вин з 56 країн. І наше українське вино Шардоне-Совіньйон Блан отримує 90 балів зі 100 🎊

Світло-солом'яний з легким золотавим відтінком колір. Дуже тонкий аромат персика, чорної смородини та легких квіткових ноток. Ідеальний баланс Шардоне і Совіньйон Блан, який розкривається у свіжому, добре збалансованому смаку. А тривалий посмак з мінеральністю не дозволить вам забути це вино ще довго…..Такий він, срібний призер Decanter – Grande Reserve Шардоне-Совіньйон Блан 2019. Створене для того, щоб насолодитись таким поєднанням, такою історією перемоги.

Встигніть стати щасливим володарем переможця. На сьогодні доступна лише лімітована кількість – буквально кілька сотень пляшок врожаю 2019.

Придбайте вино в один клік за посиланням https://bit.ly/3BC3zpK


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту