ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO розповіли про одне із найбільш «літніх» своїх вин
15:30 / 17.08.2022
Бізнес

ОДЕСА, 17 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO розповіло про своє біле вино Reserve Совіньйон Блан.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Свою назву він отримав від французьких слів sauvage, що в перекладі означає «дикун», vigne – «лоза» і blanc – «білий». Історичною батьківщиною цього сорту винограду є французький регіон Бордо, але своїм його вважають і в Долині Луари. З нього виробляють майже всі види вин: від сухих до десертних. Однак найбільш поширені – саме сухі з особливою кислотністю. Тож, нумо знайомитись з нашим Совіньйон Блан, який був привезений з європейського розплідника і вже стільки років росте на найкращій для себе ділянці теруару Шабо.

Розкриємо його з вами у чарівному світло-солом’яному SHABO Reserve Совіньйон Блан.

Спочатку він обійме вас свіжим, пряним ароматом, з нотами цитрусових, тонами білого персика і чорної смородини. А далі обгорне неповторним повним та гармонійним смаком, що освіжає, з тривалим та приємним посмаком. Відчуваєте? Воно ж просто ідеальне для останнього місяця літа.

Благородне, збалансоване, ароматне, і при цьому не надмірно інтенсивне та приємне. Це вино ідеальна пара до всього, що пов'язане з морем: біла морська риба, мідії чи інші морепродукти. Прекрасно поєднується з м’ясом птиці чи з м'якими й напівтвердими білими сирами з овечого або козячого молока.

Потенціал витримки в пляшці SHABO Reserve Совіньйон Блан не менше 2 років. А це значить, що придбавши це вино зараз, навіть якщо ви не захочете його скуштувати одразу, воно прекрасно доповнить вашу енотеку і чекатиме свого моменту. Хоча..Хоча…кращого моменту ніж зараз – знайти буде складно. Адже від сьогодні SHABO Reserve Совіньйон Блан за найвигіднішою ціною у всіх торговельних мережах та онлайн на shaboshop за посиланням https://bit.ly/3QJaemN


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту