ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
Вина SHABO опинились у «святковому» списку доставки від Glovo
19:01 / 23.08.2022
Бізнес

ОДЕСА, 23 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Продукція виноробного підприємства SHABO потрапила до «спеціальної пропозиції» до Дня Незалежності України від міжнародного сервісу доставки Glovo.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Друзі, ділимось добрими новинами. Щасливі стати, ще ближчими та зручнішими для вас 🙌

Міжнародний сервіс доставки Glovo запустив спеціальну пропозицію до Дня Незалежності України. Вони пропонують всім покупцям швидке та безкоштовне доставлення товарів за умови підтримки обраних національних виробників.

Тобто у застосунку Glovo ви обираєте те, що вам потрібно. І вже за 30-40 хвилин отримуєте біля «своїх дверей» якісні товари своєї країни 👌. Ви смакуєте улюблені продукти за такою вигідною пропозицією і разом з тим підтримуєте український бізнес та в цілому економічний фронт нашої держави 💪

Горді, що нас обрали до переліку національних виробників для співпраці. Щасливі долучитись до подібного проєкту. Радіємо, що можемо бути для вас ще ближчими та зручнішими.

Користуйтесь вигідною пропозицією. Вона діє з 22 серпня по 04 вересня і доступна в десяти містах: Київ, Львів, Дніпро, Одеса, Івано-Франківськ, Полтава, Черкаси, Кривий Ріг, Вінниця та Запоріжжя. Обрати нашу продукції через Glovo ви зможете з асортименту магазинів мережі АТБ у вашому місті за посиланням https://bit.ly/3pD6Q0O


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту