ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
Вина SHABO вчергове потрапили на шпальти світового видання
14:48 / 24.11.2022
Бізнес

ОДЕСА, 24 ЛИСТОПАДА 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO та його продукція стали темою для відомого спеціалізованого видання SommelierS International.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Друзі, і знову про українське виноробство читає весь світ☺️

На шпальти відомого SommelierS International потрапило одразу декілька виноробень великої команди виноробів Бренду вина України💫

Як це вдалось реалізувати, у що вірить та нащо цим питання займається, розповіла талановита Victoria Makarova, редакторка WTA Discovery, співорганізаторка Kyiv Food and Wine Festival. Саме завдяки якій сторінки виноробної історії світу і поповнюються голосом виноробної України.

- Я вже багато років працюю з українськими виноробами, із захопленням спостерігаю за розвитком української винної культури і намагаюсь брати активну участь у цьому процесі. На жаль, зараз я не в Україні (впевнена, що це тимчасово), і розумію, що дуже важливо доносити інформацію про наше виноробство й чудові українські вина до професійної іноземної аудиторії. Мій колега Іван Перчеклій, один з найкращих сомельє України, що зараз служить у лавах ЗСУ, дав мені контакти редактора SommelierS International, видання Міжнародної Асоціації Сомельє (ASI) у Парижі. Редакції цього видання я запропонувала статтю про виноробну Україну. Отримала відповідь: “o, нам цікаво, давай…” А потім найскладніше було — втиснути хоча б половину написаного тексту у зазначені рамки. Тож ми вирішили врешті решт зробити серію статей, і дві з них уже опубліковані. Сподіваюсь, далі буде! І дуже вірю, що якось зможу влаштувати дегустацію найкращих українських вин для експертів та винних інфлюенсерів у Парижі, бо читати про них — це чудово, але дегустувати — навіть важливіше. Принаймні, аудиторія до того вже готова!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.019
Перейти на повну версію сайту