ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO розповіли про одне із своїх «історичних» вин
13:05 / 16.12.2022
Бізнес

ОДЕСА, 16 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO представляє природно-напівсолодке вино White story.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Швейцарські переселенці першими в Бессарабії почали виготовляти високої якості вина, коньяк та ігристе за класичною технологією шампанізації. Дуже скоро шабська продукція стала відома далеко за межами регіону. По всій країні ходила слава про виноробів Шабо.

Торгівля вином була налагоджена в усіх великих містах і селах. Рівень та масштаби виноробства у цьому регіоні тоді забезпечували роботою та зарплатою не лише місцевих жителів. В цей край приїжджали з багатьох маєтків повчитися новим технологіям. Поступово Шабо стало Центром культурного виноградарства та виноробства.

На тому ця історія, звичайно, не завершується. Щасливі, що маємо можливість не лише надихатись нею, але й продовжувати та розповідати її у своїх винах.

Наше природно-напівсолодке White story поділиться з вами своєю збалансованістю та свіжістю. Огорне елегантним та тонким мускатом з легкими квітковими нотами. Це вино, яке ми робимо за технологією зупинки бродіння холодом при -4С. У ньому не має жодного грама доданого штучного цукру. Вино солодке лише завдяки виноградним ягодам.

Original Collection українське вино, яке здатне дивувати та розповідати …

Ваше White story доступне за посиланням https://bit.ly/3BGeSwi


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту