ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
SHABO напередодні вихідних пропонує добірку фільмів про вино
16:57 / 17.02.2023
Бізнес

ОДЕСА, 17 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO радить, які якими фільмами про вино можна прикрасити свої вихідні.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:В повідомленні підприємства сказано:

Коли все ж таки є можливість, то чому б і ні?

Дозволити собі відпочити та відволіктись. Обрати легкий фільм та відкрити улюблене від SHABO. І якщо у планах є так провести кілька годин, підготували для вас добірку “що подивитись ще й про вино”

🎬 A Good Year (Хороший рік). Пейзажна історія про виноробню у мальовничому Провансі, кохання та що може змусити людей змінювати пріоритети й цінності. Мабуть, це кіно — та сама класика, яку навіть, якщо колись дивився хочеться переглянути ще й ще.

🎬 Bottle Shock (Шоковий ефект). Якщо ви ще не бачили цей комедійно-драматичний фільм, то ми майже вам заздримо. Історія заснована на цікавому та доленосному моменті винного світу, коли на конкурсі 1976 року під назвою “Суд Парижа” у сліпій дегустації каліфорнійське вино перемогло французьке. Плюс сюжетна лінія сімейних відносин, дружби та пошуку себе. Те, що цей фільм “на одному подиху” — гарантуємо.

🎬 Uncorked (Відкорковані). “Мрії не можна закорковувати в собі”- транслює нам це кіно і доводить: складного в житті дуже багато, а неоднозначного ще більше, проте справжнє завжди перемагає. В основі — історія молодого хлопця, який марить світом вина та мріє стати майстром-сомельє, але разом з тим він живе з не менш важливою мрією свого батька — розвиток сімейного ресторану-барбекю. І ось як це поєднати та чи можливо — питання. Історія не лише вічної проблеми батьків та дітей, очікувань, які ми покладаємо один на одного. Водночас в цій стрічці багато легкості, тонкого гумору та яскравих порівнянь опису вина.

Не спойлер 😄, але все ж попереджаємо

Не чекайте, що кіно навчить усім премудростям світу вина)

Та все ж, цим стрічкам є що вам подарувати, чим здивувати та порадувати.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.057
Перейти на повну версію сайту