ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
SHABO та інші виноробні гідно представили Україну на All Points North Fine Wine Tasting
16:06 / 02.04.2023

ОДЕСА, 02 КВІТНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO та ще 6 українських виноробень успішно взяли участь у профільній виставці в шотландському Единбурзі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

— Оригінальні. Ідеально збалансовані в ароматі, смаку, не менш насичені враження від посмаку. Однозначно варті уваги! — такими словами зустрічали Wines of Ukraine на All Points North Fine Wine Tasting.

Сім українських виноробень представили унікальний смак нашої з вами країни на профільній виставці в Единбурзі (Шотландія).

Про незламну та перспективну Україну розповідали чудові вина Beykush winery, Stakhovsky Wines, Chateau Chizay, Winehall Oksamytne, Biologist Wine Company, Wine Kolonist, SHABO.

Ексклюзивність на смак одного з найдавніших історичних виноробних регіонів України розкривали наші з вами SHABO Grande Reserve Каберне 2020 та SHABO Grande Reserve Шардоне 2017.

Декілька сотень світових поціновувачів та експертів оцінили кожну з 14 позицій та візитівок українських виноробень, відокремили та підкреслили індивідуальність усіх вин.

Дякуємо організаторам: британській компанії з імпорту Hatch Mansfield, Tanya Olevska, Асоціації крафтових виноробів України, Wines of Ukraine за цю прекрасну презентацію


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту