ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
Міжнародні експерти назвали SHABO «візитівкою» України
16:49 / 18.05.2023
Бізнес

ОДЕСА, 18 ТРАВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO отримало на міжнародному конкурсі Wine Travel Awards номінацію «Бренд – візитна картка країни».

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

«Бренд – візитна картка країни» — таку номінацію отримала компанія SHABO у міжнародному конкурсі Wine Travel Awards (WTA) 2022-2023.

Wine Travel Awards – щорічна нагорода найкращих підприємств, бізнесів та експертів у сфері винного туризму. Місія конкурсу — привернути увагу поціновувачів вина до людей, регіонів, вин і місцевих продуктів різних країн світу.

Переможців обирають шляхом громадського голосування, що триває протягом місяця (березня). Далі 5 лідерів кожної категорії, які набрали найбільшу кількість голосів, виходять до раунду професійного журі. У квітні комітет журі WTA оцінив фіналістів згідно з протоколом WTA.

Номінація «Бренд – візитівка країни» вирізняється тим, що закріплює за переможцем звання поважного представника України на «винній мапі» міжнародного туризму.

Сьогодні, під час участі у міжнародному ярмарку London Wine Fair 2023, команда SHABO отримала цю винагороду. Ми дуже вдячні всім та кожному, хто за нас голосував у конкурсі Wine Travel Awards. Пишаємось, що отримали такий почесний міжнародний статус та обіцяємо гідно підтримувати його.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.015
Перейти на повну версію сайту