ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO вже роблять з нового урожаю коньячні спирти
14:41 / 07.09.2023
Бізнес

ОДЕСА, 07 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO розпочало дистиляцію коньячних спиртів з цьогорічного винограду.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленні підприємства сказано:

Відразу після збору першої частини врожаю беремося до перекурювання спиртів з власного винограду. Вчора ми успішно запустили процес дистиляції виноградного спирту. Цього сезону плануємо переробити близько 2000 тонн нашого винограду для виробництва коньяку та бренді.

Це найкращий виноматеріал, який має ідеальний баланс цукру та кислотності, що є гарною перспективою на створення дуже якісних коньячних спиртів. Завдяки такому балансу цукру та кислотності у ягодах, ми можемо отримати високу ароматичну гаму, якість продукту та високий потенціал витримки.

На створення коньячних спиртів ми збираємо білі сорти винограду (Шардоне, Совіньйон Блан, Піно Блан, Рислінг, Піно Грі). Кожен сорт дистилюється окремо, щоб виготовити сортові коньячні спирти.

У компанії SHABO є дві потужні дистиляційні установки, які перетворюють базове біле вино з власного винограду на прозорий, як сльоза, виноградний спирт. Арманьячний аламбік – колонна безперервної дистиляції та Шарантський аламбік послідовної дії для отримання спиртів марочного напрямку.

Працюємо на створення найкращого продукту для наших поціновувачів, яким можна пишатися. Результат праці, у яку ми вкладаємося сьогодні, стане доступний для споживача лише через 3 роки. З вірою у краще майбутнє ми створюємо коньяки та бренді, які, ми впевнені, зустрінуть свого шанувальника уже у вільній та незалежній Україні.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.057
Перейти на повну версію сайту