ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Бізнес
В SHABO представили унікальні ігристе та граппу
20:15 / 01.05.2024

ОДЕСА, 01 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Виноробне підприємство SHABO презентувало Natural Rose Limited Edition та Grape Vodka SHABO Premium, яка стала Best of Show на міжнародному конкурсі London Spirit Competition 2024.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі виноробні SHABO.

В повідомленнях підприємства сказано:

Залитий сонцем весняний день, наповнений радісними моментами, мріями, планами, найкраще доповнити келихом ігристого природно-напівсухого SHABO Natural Rose Limited Edition.

Спробуйте!

***

Вперше Grape Vodka SHABO Premium отримала звання Best of Show на міжнародному конкурсі London Spirit Competition 2024!

Щорічний конкурс, який проходить в Лондоні, має на меті визнання та нагородження медалями преміальних алкогольних продуктів. Виноградна горілка SHABO Premium вперше була визнана Best of Show by Country. Ця нагорода визначила напій, як кращий серед усіх представлених Україною на цьому конкурсі.

Виробництво виноградної горілки SHABO було розпочато ще в 2011 році. Колекція створюється із вин з добірних сортів винограду Мускат Оттонель, Ркацителі, Рислінг, Совіньйон Блан, Шардоне. Вся продукція проходить потрійну дистиляцію з подальшою фільтрацією за допомогою різних типів фільтрів: алмазного, золотого та срібного. Усі ці процеси надають продукту кришталеву чистоту та унікальні природні властивості.

Нагороди London Spirit Competition підтверджують високу якість та привабливість українського продукту для європейських покупців. Ми пишаємось, що можемо представляти Україну світу через благородні напої найвищої якості.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту