ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Житлово-комунальне господарство
ДТЕК: проведені після російського обстрілу ремонти вже дозволяють збільшити час включення світла в будинках Одещини з 1-2 годин до 3-4
10:11 / 01.02.2023

ОДЕСА, 01 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – ДТЕК Одеські електромережі інформує про те, що в регіоні зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ДТЕК Одеські електромережі.

В повідомленні підприємства сказано:

Сьогодні ми разом з Одеською обласною військовою адміністрацією зустрічалися з головами ОТГ, щоб відповісти на найгостріші питання про світло.

Підготували для вас короткий виклад:

➡️ Поточна складна ситуація зі світлом пов’язана з руйнуванням двох підстанцій та високовольтної мережі НЕК Укренерго після обстрілу рф 26 січня. Вони забезпечували передачу електроенергії до центральної та східної частини Одещини. Роботи з відновлення тривають. Лише після їх завершення можна буде відновити повноцінний розподіл електроенергії по мережам ДТЕК Одеські електромережі в усі куточки області.

➡️ Енергетики працюють цілодобово задля стабілізації ситуації. Бригади НЕК лагодять підстанції та високовольтну мережу.

➡️ Бригади ДТЕК Одеські електромережі усувають чисельні аварії на нашому обладнанні, які почастішали через руйнування високовольтних об’єктів. А також переключають окремі лінії (там, де це технічно можливо) до резервних.

➡️ Все це роблять задля того, щоб працювала критична інфраструктура (лікарні, котельні, водоканали тощо). Також це вже дозволило збільшити час включення світла в ваших будинках з 1-2 годин до 3-4.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту