ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Житлово-комунальне господарство
«Інфоксводоканал» отримав від європейських партнерів допомогу сучасним насосним обладнанням
13:31 / 13.07.2023
ЖКГ

ОДЕСА, 13 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Данська компанія Grundfos в якості гуманітарної допомоги передала філії «Інфоксводоканал» сучасне енергоефективне та надійне обладнання.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі «Інфоксводоканалу».

У повідомленні підприємства сказано:

Днями філія «Інфоксводоканал» отримала в якості гуманітарної допомоги сучасне енергоефективне та надійне насосне обладнання від данського концерну GRUNDFOS A/S в рамках програми відновлення та підтримки безперебійної роботи критичної інфраструктури України з водопостачання та водовідведення.

Ця партія складається з одного потужного насосного агрегату для водопостачання, шести заглиблених каналізаційних насосів для відкачки дренажних вод, а також з одного високотехнологічного цифрового дозуючого насосу для дозування гіпохлориту натрію для знезараження питної води на одній з районних водопровідних насосних станцій.

Загалом для підсилення матеріально-технічної бази українських комунальних підприємств, компанія Grundfos на безоплатній основі в якості гуманітарної допомоги передала майже 700 насосів, шаф керування, частотних перетворювачів та інших комплектуючих, вартістю понад 500 тисяч євро.

Цього року завдяки угоді між благодійним фондом «Подільська Громада» та Концерном Grundfos A/S, устаткування для водопостачання і водовідведення передано 24 водоканалам та теплогенеруючим компаніям з 19-ти міст України.

Колектив філії «Інфоксводоканал» висловлює слова щирої вдячності ТОВ «Грундфос Україна», як представництву Концерну Grundfos A/S та активному учаснику проекту, за ініціативу, направлену на відновлення критичної інфраструктури в місті Одеса, яке зазнало руйнувань від вибухів ворожих ракет та безпілотників. Адже, завдяки цій допомозі, не тільки відновлюється інфраструктура Одеси, але й демонструється, що весь цивілізований світ підтримує народ України.

Найближчим часом обладнання, надане компанією Grundfos, буде встановлено на об’єктах “Інфоксводоканалу” для забезпечення безперервного технологічних процесів в системі водопостачання та водовідведення міста.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту