ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
В одеському Міськсаду відсвяткували Дні Військ ППО та ВМС України
17:29 / 04.07.2022

ОДЕСА, 04 ЛИПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В одеському Міському саду відбувся святковий концерт, присвячений Дням Військово-Морських Сил Збройних Сил України та Військ Протиповітряної оборони України.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури і туризму Одеської міської ради.

В повідомленні, розміщеному на сторінці Департаменту, сказано:

Святкування Дня Військово-Морських Сил та Дня Військ Протиповітряної оборони продовжилось концертом у Міському саду. У виконанні оркестру лунали українські народні та авторські пісні, всесвітньо відомі твори, а також Гімн України. Ведучі нагадали про останні успіхи Військово-Морських Сил та Військ Протиповітряної оборони. Нам є, чим пишатися, та за що дякувати нашим захисникам. Звісно, у святковий день ще раз згадали загиблих, постраждалих військових та мирних співгромадян. Оркестр виконав декілька композицій на спомин тих, хто відійшов у вічність.

Приємно, що запланована програма святкування відбулася без зупинок. Впродовж усього концерту не було чутно сигналів повітряної тривоги, тому у Міському саду панувала піднесена святкова атмосфера.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту