ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одеські бібліотеки провели 40 заходів до Дня Незалежності України
18:08 / 29.08.2022

ОДЕСА, 29 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – За 7 днів бібліотеки Центральної бібліотечної системи для дорослих м.Одеси провели понад 40 заходів, присвячених історії України та її боротьбі за свою незалежність.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури і туризму Одеської міської ради.

В повідомленні, розміщеному на сторінці Департаменту, сказано:

Бібліотека-філія ім. Е. Багрицького № 1 представила книжкову виставку «Україна у просторі і часі». Також в бібліотеці працювала літературна студія Олени Гєрасимової. А ще працює виставка «Моє місто» Бориса Чистякова.

Бібліотека-філія № 2 підготувала iсторичну виставку «Україно, край наш рідний, Україно, край краси» до Дня Незалежності України і 100-річчя бібліотеці, та фотоальбом бібліотеки №2 під час війни «Прапор України-це оберіг українців». Також провела виїзний захід у рамках проекту Арт-галерея «Художник далекого плавання», Паустовські читання «Паустовський і Одеса», та збори Одеської Обласної Організації Всеукраїнської Спілки Письменників Мариністів ім. І. П. Гайдаєнко.

Бібліотека-філія №13 організувала краєзнавчу подорож, «Дерибасівська: історіі людей і будівель».

Бібліотека-філія № 16 провела виставку-огляд «З вірою у майбутнє» , та зустріч з дитячим письменником О. Надемлинським з циклу «У гостях одеської казки». Присутні – діти переселенців та читачів філії.

Бібліотека-філія №41 провела віртуальну виставку про Спас. Бібліотека-філія №6 — виставку-мозаїку «Цікаві факти про Україну». Бібліотека-філія №25 — пізнавально-інформаційну виставку «Цвітуть, неначе квіти волі, знамена жовті — голубі».

Бібліотека – філія № 44 — виставку – панораму “Хай квітне щаслива моя Україна “. Бібліотека-філія №41 — виставку робіт читачів «Жити, щоб творити», та вуличну акцію. Бібліотека – філія №7 ім. І. П. Гайдаєнко організувала літературно – музичну творчу зустріч «Поступ до майбутнього України». Бібліотека-філія № 14 — виставку «Поступ у майбутнє» . Бібліотека-філія №47 — iнформаційну виставку «Наш прапор-це воля, слава й сила».

Бібліотекарка філіі № 30 Тетяна Херсун підготувала інформаційний огляд «Всім серцем любіть Україну!» у вигляді «мапи України».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту