ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одеська опера стала лауреатом престижного конкурсу
17:12 / 06.10.2022

ОДЕСА, 06 ЖОВТНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеський національний академічний театр опери та балету став лауреатом ХХІІІ Загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання» та отримав почесну відзнаку.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Одеська Опера / Odesa Opera».

У повідомленні театру сказано:

🔸 Спеціальними дипломами конкурсу у номінації «На видноті світу» за світову прем’єру опери «Катерина» відзначений творчий колектив театру та Генеральна директорка – художня керівниця Надія Бабіч.

💭 До відома: Загальнонаціональний конкурс «Українська мова – мова єднання» проходить в Одесі вже 23-й рік поспіль та постійно розширює свою географію та сфери суспільного життя. За понад два десятиліття він дійсно став унікальним явищем не лише на теренах Одещини, а й в масштабах України, адже міцно пов’язаний багаторічними творчими, культурними і духовними зв‘язками, тісною співпрацею з журналістською, письменницькою, мистецькою, освітянською, науковою та іншими професійними спільнотами, творчими об’єднаннями, діловими колами і владними інституціями.

🇺🇦 Символічно, що конкурс «Українська мова – мова єднання» став своєрідним патріотичним брендом Одеси, ну а Одеська опера вже понад століття є найвидатнішою візитівкою нашого міста.

#OperaOdesa #Ukraine #NoWar #Odesa #ОдеськаОпера #Україна #НіВійні


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту