ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Культура
Одеська дитяча бібліотека відзначила 100-річчя
11:11 / 20.10.2022

ОДЕСА, 20 ЖОВТНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Найстаріша дитяча бібліотека Одеси – дитяча бібліотека-філія № 4 Централізованої міської бібліотечної системи для дітей – відзначила 100-річний ювілей з часу заснування.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

На свято були запрошені друзі, партнери, з якими бібліотека співпрацює протягом багатьох років, письменники, журналісти, керівники навчальних закладів, вчителі, колеги та читачі.

Заступниця директора Департаменту культури та туризму Одеської міської ради Людмила Крижалко вручила грамоти співробітникам ЦМБС для дітей, відзначивши їхню плідну працю.

Завідувачка бібліотеки-філії № 4 Олена Чупріна розповіла про роботу бібліотеки, яка є центром культури та творчості: зустрічі з відомими одеситами, презентації книг письменників, а також квести, екскурсії у світ знань та інши заходи.

Активні читачі та юні таланти музичної школи № 4 підготували для колективу бібліотеки творчі виступи. Також для гостей звучали вірші та пісні відомого одеського барда Олексія Семенищева.

Колектив бібліотеки привітали та подякували за сумлінну працю запрошені гості: голова Приморської районної адміністрації Марат Корольов, директор Централізованої міської бібліотечної системи для дітей м. Одеси Юрій Горбатенко та заступниця директора Наталія Кавун, майстриня художнього слова Світлана Лукіна.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту