ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Екологія
Відсьогодні на Одещині дозволено ловити рибу на ряді річок
16:48 / 14.07.2022

ОДЕСА, 14 ЛИПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Одеський рибоохоронний патруль інформує про завершення нерестової заборони на річках Кодима, Тилігул і інших малих водоймах регіону.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеського рибоохоронного патруля.

У повідомленні відомства сказано:

Добігла кінця нерестова заборона на річках Кодима, Тилігул і інших малих водоймах Одещини

14 липня завершується нерестова заборона на р. Південний Буг в межах Одеської області, ріки Кодима, Тилігул, Великий та Малий Куяльник, Барабой, інших малих річках Одещини з їх придатковими системами.

Одеський рибоохоронний патруль нагадує, що згідно Правил любительського і спортивного рибальства, лов риби дозволяється на водоймах загального користування – з берега, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше 5 на рибалку і спінінгом. Добова норма вилову на одну особу — 3 кг.

Рибалки, які порушують Правила притягуються до адміністративної та кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку.

Одеський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов'язки в умовах воєнного стану. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону «гарячої лінії»: (098) 798-47-93.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту