ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Екологія
Держрибагентство Одещини подякувало свідомим рибалкам за співпрацю
16:34 / 21.09.2022

ОДЕСА, 21 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Одеський рибоохоронний патруль перевірив рибалок на річках Дністер та Глибокий Турунчук, вилучивши також заборонені знаряддя лову з Дністровського лиману.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеського рибоохоронного патруля.

У повідомленні відомства сказано:

20 вересня Одеський рибоохоронний патруль спільно з водною поліцією, Нижньодністровським національним природним парком, Державною екологічною інспекцією південно-західного округу та ГО «Рибальський край» провели рейд на річках Дністер, Глибокий Турунчук та Дністровському лимані.

Перевірили майже 200 рибалок-любителів, повернули до водойми 15 кг риби, вилучено з водойми 225 м сіток та 16 ятерів рачачих.

«Сьогодні ми з керівниками інших природоохоронних структур домовились про спільну роботу на постійній основі. Я чую і враховую всі повідомлення, які надходять від рибалок-любителів про браконьєрство на річках Глибокий Турунчук, Дністер тощо. Телефон нашої «гарячої лінії» контролюю особисто. І, звичайно, дякую всім активним рибалкам та громадським діячам за співпрацю. Лише разом ми наведемо лад на наших водоймах», – зазначив начальник Управління Держрибагентства у Одеській області Вячеслав Грибенко.

Одеський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов'язки в умовах воєнного стану. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону «гарячої лінії»: (098) 798-47-93.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту