ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
Учимся дистанционно: ОНУ имени И.И.Мечникова подпишет своих студентов на онлайн-платформу Coursera
14:14 / 26.03.2020
Образование

ОДЕССА, 26 МАРТА 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Одесский национальный университет имени И.И. Мечникова получил лицензию на 3000 бесплатных подписок на образовательную онлайн-платформу Coursera.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе ОНУ имени И.И.Мечникова.

В сообщении ОНУ сказано:

До уваги керівників факультетів та викладачів!

ОНУ ім.Мечникова отримав ліцензію на 3000 безкоштовних підписок на освітню онлайн-платформу Coursera.

Coursera заснована у 2012 році і на сьогодні пропонує більш ніж 3800 курсів та 400 спеціалізацій від провідних викладачів та компаній світу з категорій Arts and Humanities, Business, Computer Science, Physical Science and Engineering, Social Sciences, Language Learning та інших. Крім того, є курси та спеціалізації для розвитку соціальних навичок — з персонального розвитку, вміння вчитися, командної роботи тощо. Курси переважно англійською, у деяких є субтитри. У разі успішного закінчення курсу та виконання домашніх завдань користувач отримує персональний сертифікат.

Адміністратори програми (викладачі) мають можливість записувати студентів на окремі спеціалізації та слідкувати за їх прогресом у режимі реального часу. Coursera також дозволяє робити аналітику щодо розвитку окремих професійних навичок студента. Запис на курси та спеціалізації доступний до 31 липня 2020 року, а проходити курси слухачі матимуть можливість до 30 вересня 2020 року.

Для участі у програмі необхідно зареєструвати персональний аккаунт викладача або представника адміністрації факультету (обов'язково з домену onu.edu.ua ) на Coursera і надіслати лист начальнику Центру інформаційних технологій Ковальчуку С. В. (serg@onu.edu.ua ), у якому зазначити прізвище, ім’я, по батькові, посаду та e-mail викладача/адміністратора.

Зазначимо, що викладачі та студенти факультету математики, фізики та інформаційних технологій вже мають деякий досвід використання Courserа у навчальному процесі.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту