ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
Карантин – время поучится дистанционно и учителям
15:23 / 08.04.2020
Образование

ОДЕССА, 08 АПРЕЛЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Во время всеукраинского карантина начали работу онлайн-курсы повышения квалификации педагогических и научно-педагогических работников.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Департамента образования и науки Одесской ОГА.

В сообщении ведомства сказано:

Розпочали роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників у режимі online. Приємно, що наші вчителі не лише не призупинили процес навчання для учнів, а і навчаються самі.

Керівники закладів освіти, вчителі інформатики, української мови та літератури, іноземної мови, математики, історії, хімії, початкових класів уважно вивчають матеріали лекцій та виконують практичні завдання. А викладачі академії підготувалися до проведення online-консультацій.

Безперечно, навчання в режимі-online – це необхідність та серйозний виклик для педагогів області. Звичайно, не всі вчителі готові до такої форми підвищення кваліфікації. Але попри це, умови, в яких ми сьогодні знаходимося, можуть стати поштовхом для розвитку такої форми навчання та інтеграцію її в освітній процес і надалі.

Впевнені, що нинішні реалії стануть потужним поштовхом для розвитку творчих та креативних можливостей КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту