ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Освіта
Одещина – лідер Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022»
14:53 / 21.12.2022

ОДЕСА, 21 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одразу три педагога з Одеської області стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022».

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Одеська область стала лідером у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2022».

«Наші педагоги вкотре продемонстрували високий рівень професіоналізму, креативності та педагогічної майстерності, не дивлячись на складні обставини, адже дистанційна форма конкурсу збіглася з екстреними відключеннями світла» — сказав заступник Начальника Одеської ОВА Ігор Ткачук.

Цьогоріч Одещина має одразу трьох переможців: в номінації «Правознавство» вчителем року став В’ячеслав Майорський, вчитель історії Чорноморського економіко-правового ліцею №1; в номінації «Мистецтво» — учитель музичного мистецтва Одеського ліцею №9 Максим Трубніков; в номінації «Інформатика» нагороду отримала вчителька інформатики опорного закладу освіти «Болградський ліцей» Ольга Пашкевич.

«Щиро вітаю переможців, пишаюсь і дуже ціную працю усіх наших вчителів у цей складний для нас час. Це надзвичайно важливо, що ми продовжуємо робити свою справу, кожен на своєму місці та з вірою в нашу Перемогу!» — сказав директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту