ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Рятувальники вдруге переходять на посилений режим на Різдво
10:13 / 04.01.2020
Рятувальники вдруге переходять на посилений режим на Різдво

ОДЕСА, 04 СІЧНЯ 2020 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР'Є — Органи управління та формування ДСНС переведені на посилений режим несення служби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'є» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в Одеській області.

У період святкування Різдва Христового рятувальники у посиленому режимі забезпечують захист населення і територій держави від надзвичайних ситуацій та пожеж. Зокрема, з 4 до 8 січня 2020 року органи управління та формування Служби будуть переведені на посилений режим несення служби.

У цей час забезпечується посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки та організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на задіяних об'єктах та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

У ДСНС нагадують, що для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та події, в системі Служби на цілодобовому чергуванні перебувають близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки. У разі ускладнення ситуації передбачено збільшення чисельності сил і засобів ДСНС до понад 13 тис. чоловік і 3 тис. 700 одиниць техніки.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.022
Перейти на повну версію сайту