ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Вночі в Одесі стались 2 трагічні ДТП
14:05 / 04.09.2023

ОДЕСА, 04 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод, що стались у Хаджибейському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні поліції сказано:

Обидві події сталися вночі 3 та 4 вересня. Унаслідок дорожньо-транспортних пригод загинув пішохід та водій транспортного засобу.

Попередньо поліцейські встановили, що 43-річний житель Одеси, прямуючи по вулиці Мельницькій на автомобілі «Hyundai», скоїв наїзд на пішохода, коли той знаходився на проїзній частині дороги. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці, його особа наразі встановлюється. Водія перевірили на вміст алкоголю в організмі – він був тверезий.

Інша автопригода сталася наступної ночі на вулиці Просілковій. За попередньою інформацією, відбулося зіткнення двох автомобілів «ВАЗ» та «Suzuki» під керуванням жителів Одеси 63 та 56 років, коли вони рухалися один одному назустріч. Унаслідок ДТП 63-річний водій «ВАЗу» загинув на місці, а 56-річного кермача іномарки госпіталізували до лікарні з різними травмами. У нього відібрали біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння.

За обома фактами ДТП поліцейські розпочали провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Для встановлення всіх обставин подій буде проведена низка експертиз.

Триває слідство.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту