ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Після одеського ДТП госпіталізовано двох людей
17:30 / 20.09.2023

ОДЕСА, 20 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у Пересипському районі Одеси.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні поліції сказано:

Унаслідок аварії, що сталася сьогодні близько 11-ї години ранку на вулиці Миколаївська дорога, постраждали двоє громадян.

Попередньо правоохоронці встановили, що 32-річний водій мотоцикла скоїв наїзд на 44-річного чоловіка, коли той перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу на заборонений сигнал світлофора.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали і пішохід, і водій двоколісника. Їх обох доставили до медичних закладів.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Одеського районного управління поліції № 1 . Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, поліцейські встановлюють повні обставини події.

Закликаємо водіїв та пішоходів неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, аби вберегти себе та оточення від травмувань.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту