ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
В ДТП на Одещині загинув пішохід
13:59 / 10.12.2023

ОДЕСА, 10 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у Білгород-Дністровському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Унаслідок автопригоди, що сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз, загинув пішохід.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Chevrolet» здійснив наїзд на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.

Потерпілий від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Поліцейські перевірили водія на стан сп'яніння, він був тверезим.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники територіального підрозділу поліції.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди», — прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Поліцейські закликають всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту