ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
В ДТП на Одещині загинули двоє односельців
18:55 / 15.12.2023

ОДЕСА, 15 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась в Ізмаїльському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Ізмаїльському районі, унаслідок якої

Автопригода сталася 14 грудня між селами Кислиця та Стара Некрасівка.

Учора на спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік декілька днів тому поїхав з дому на своїй автівці та досі не повернувся. Поліцейські офіцери Саф’янівської громади негайно розпочали пошуки зниклого. Опитавши людей, правоохоронці з’ясували, що розшукуваного востаннє бачили біля місцевої водойми 13 грудня. Продовживши пошуки, сьогодні вранці при огляді каналу для зрошення полів, який розташований між селами Кислиця та Стара Некрасівка, поліцейські виявили у воді автомобіль, що належав зниклому безвісти чоловіку.

Викликані на місце події співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуації підняли транспортний засіб на поверхню. В автомобілі знаходились тіла зниклого чоловіка та його знайомої односельчанки. поліцейські розслідують обставини дтп в ізмаїльському районі, унаслідок якої загинули двоє односельцівполіцейські розслідують обставини дтп в ізмаїльському районі, унаслідок якої загинули двоє односельців

Попередньо правоохоронці встановили, що водій не впорався з керуванням, виїхав з траси і в’їхав у водойму. поліцейські розслідують обставини дтп в ізмаїльському районі, унаслідок якої загинули двоє односельців

«Наразі відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобам, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. В рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз, у тому числі для встановлення точної причини смерті чоловіка і жінки. Попередня ж причина смерті – асфіксія внаслідок утоплення. Слідство триває», — повідомив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту