ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Трагічна ДТП на Одещині
12:09 / 19.12.2023

ОДЕСА, 19 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась в Одеському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Унаслідок автопригоди, що сталася вчора, 18 грудня, близько 18-ї години на автодорозі сполученням Київ – Одеса, загинув пішохід.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Fiat Ducato», не доїжджаючи до Клеверного мосту, наїхав на чоловіка, котрий перетинав дорогу у невстановленому для цього місці. Поліцейські викликали на місце події медиків, але, на жаль, потерпілий від отриманих травм помер у кареті «швидкої» допомоги.

Водія перевірили на стан сп'яніння, він був тверезим.

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та СОГ і група реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. В рамках кримінального провадження слідчі помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди», — прокоментував начальник відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області Юрій Рибак.

Закликаємо учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР, водіїв – бути уважними за кермом, а пішоходів – перетинати проїзну частину дороги виключно по пішохідному переходу, впевнившись у відсутності транспорту, що наближається, та позначати себе у темну пору доби світлоповертальними елементами.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту