ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
В двох районах Одещини стались трагічні ДТП
11:34 / 20.12.2023

ОДЕСА, 20 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод, що стались у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах Одещини

Обидві автопригоди сталися вчора, 19 грудня, ввечері на трасі сполученням Одеса – Рені. Унаслідок цих подій загинули двоє пішоходів.

Щодо першої дорожньо-транспортної пригоди поліцейські попередньо встановили: водій автопоїзда поблизу села Спаське допустив наїзд на літнього чоловіка, коли той перебував на проїзній частині дороги.

Щодо другої ДТП попередньо встановлено: керманич легкового автомобіля між селами Новосільське та Нова Некрасівка здійснив наїзд на літнього чоловіка, коли той вийшов на проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Поліцейські перевірили водіїв на стан сп'яніння, вони були тверезими.

На місцях аварій працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатих кримінальних проваджень поліцейські призначили низку експертиз. Всі обставини подій встановлюються.

Закликаємо учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР, водіїв – бути уважними за кермом, а пішоходів – перетинати проїзну частину дороги по пішохідному переходу, впевнившись у відсутності транспорту, що наближається, та позначати себе у темну пору доби світлоповертальними елементами.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту