ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
Трагічна ДТП в Одесі
12:37 / 26.12.2023

ОДЕСА, 26 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась в Приморському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Унаслідок автопригоди, яка сталася вчора ввечері на перехресті вулиць Великої Арнаутської та Бориса Літвака, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована з тяжкими травмами.

На даній ділянці не розминулися водії автомобілів «ВАЗ» та «Mercedes». За попередньою інформацією слідчо-оперативної групи по розслідуванню дорожньо-транспортних пригод ГУНП в Одеській області, зіткнення автівок сталося через порушення керманичами правил маневрування та встановлених обмежень швидкості руху.поліцейські розслідують обставини смертельної дтп у приморському районі Одеси.

З місця аварії водія «ВАЗ» госпіталізували до лікарні з переломами ребер та грудини, забоєм легень і рваною раною підборіддя. Його пасажир від отриманих травм загинув. Водію іномарки медики надали допомогу безпосередньо на місці автопригоди, його життю нічого не загрожує.

Обох керманичів перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Слідство триває, встановлюються всі обставини автопригоди.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту