ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
ДСНС: за добу на Одещині сталось 12 пожеж, одна з яких завершилась трагічно
09:47 / 01.02.2024

ОДЕСА, 01 ЛЮТОГО 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОБУ⤵️

⚫️Подій — 20

⚫️Пожеж — 12: по місту Одеса — 5, по області — 7

⚫️Резонансні пожежі:

🔘місто Одеса, Пересипський район, на розі вулиць Бочарова та Семена Палія.

о 13:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля. По прибуттю пожежно-рятувальних відділень було встановлено, що горить припаркований мікроавтобус. О 14:09 пожежа була локалізована та о 14:22 повністю ліквідована. Пожежею був пошкоджений поруч розташований автомобіль. Причина пожежі та збиток встановлюються. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 10 вогнеборців.

🔘місто Одеса, Пересипський район, вулиця Бочарова.

О 01:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено загоряння домашнього майна у квартирі на другому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. О 01:43 пожежу було локалізовано та о 01:47 повністю ліквідовано на площі 5 м кв. Причина пожежі та збиток — встановлюються. Під час гасіння пожежі виявлено тіло господаря квартири, громадянина 1963 року народження.

Від ДСНС залучались 5 одиниць техніки та 20 вогнеборців.

⚫️Інші події:

Повідомлення про отруєння чадним газом: ➖(Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Садова)

До Служби порятунку від чергового “103” надійшло повідомлення про отруєння чадним газом від опалювального газового котла громадянки, 1978 року народження, та дитини, 2013 року народження, яких у стані середньої важкості госпіталізовано до лікарні. Підрозділи ДСНС не викликались.

🔘2 виїзди на допомогу населенню:

➖(Одеський район, місто Южне, вулиця Одеська) Рятувальники надали допомогу по підняттю з підлоги на ліжко громадянки 1951 року народження, яка впала та не могла самостійно підвестися.

➖(місто Одеса, Пересипський район, вулиця Семена Палія) Працівники ДСНС надали допомогу по відчиненню дверей квартири, господарка якої, громадянка 1950 року народження, не могла самостійно їх відчинити.

🔘1 виїзд на допомогу “102”: (місто Одеса, Київський район, проспект Академіка Глушка) Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері квартири та підняли з підлоги на ліжко господарку квартири, громадянку 1956 року народження, яка впала та не могла самостійно підвестися.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту