ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Надзвичайні ситуації
ДСНС: за добу на Одещині сталось 7 пожеж, одна з яких завершилась трагедією
09:50 / 25.03.2024

ОДЕСА, 25 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОБУ ↘️

⚫️Подій — 15.

▪️Пожеж — 7: по місту Одеса — 2, по області — 5.

⚫️Резонансна пожежа:

➖місто Одеса, Приморський район, вулиця Пироговська. Вчора, о 22:06, надійшло повідомлення про пожежу. По прибуттю на місце виклику, вогнеборцями було встановлено, що сталося загорання кам'яного окремо розташованого одноповерхового гаражу. О 22:32 пожежу ліквідовано на площі 15 м2. На місці пожежі виявлено загиблого громадянина, 1969 року народження. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем під час паління, збиток — встановлюється. Від ДСНС залучались 4 одиниці техніки та 18 рятувальників.

⚫️Інші події:

▪️Виїзди допомога населенню:

➖ (місто Балта, вулиця Магдебурзька) надано допомогу по відчиненню дверей квартири, де на підлозі знаходилась господарка, 1939 року народження, яка не могла самостійно підвестись.

➖ (місто Ізмаїл, вулиця Бессарабська кут вулиці Володимира Великого) надано допомогу по зняттю кота з дерева на рівні 3-го поверху.

➖ (місто Подільськ, вулиця Соборна) надано допомогу по відчиненню дверей квартири, де на підлозі знаходилась господарка, 1939 року народження, яка не могла самостійно підвестись.

➖ (місто Одеса, Київський район, вулиця Тополина) надано допомогу по відчиненню дверей квартири, де на підлозі знаходилась господарка , 1934 року народження, яка не могла самостійно підвестись.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту